شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: ترشی یکی از چاشنی‌های مورد علاقه ایرانیان است. یکی از میوه‌های پاییزی ازگیل است و به همین بهانه در این مقاله طرز تهیه ترشی ازگیل را ذکر کرده‌ایم.

 آشنایی با روش تهیه ترشی ازگیل

مواد لازم:

سرکه: یک و نیم لیتر

تمر هندی: یک بسته کامل

ازگیل: 2 کیلو

پودر فلفل قرمز تند: یک قاشق مرباخوری

ادویه و شکر: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی ازگیل:

ازگیل‌ها را از نوع رسیده انتخاب کنید، آنها را بشویید و خشک و رنده کنید.

تمبر هندی را با سرکه مخلوط و روی حرارت بگذارید و کمی بجوشانید تا تمبر هندی خوب حل شود. سپس آن را الک کنید تا صاف شود.

بعد ازگیل رنده شده را با سرکه تمبر هندی و نمک مخلوط کنید و آنها را حرارت دهید تا کمی غلظت پیدا کند.

شکر را هم اضافه کنید و بگذارید حل شود.

بعد از خنک شدن نمک و ادویه‌ها را بیفزایید و بگذارید خنک شود.

مواد را در ظرف مناسبی بریزید و بگذارید ترشی جا بیفتد و ترش شود. ترشی در این مرحله آماده سرو است.

 ازگیل

کد خبر 241496
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز